4 Ocak 2015 Pazar

Essence Pure Skin Cover Cream


Merhaba kızlar ! :) sizlerle essence pure skin cover cream hakkında bir yazı paylaşmak istiyorum. Ben bu ürünü yaklaşık 2-3 ay önce gratis mağazalarından almıştım, henüz ürün hakkında hiç bir bilgim yoktu yani araştırarak aldığım bir ürün değil gördüm hoşuma gitti ve aldım. Şimdi ise iyiki de almışım diyorum ! Ben bu ürünü çok sevdim :)




Ürünün dış görüntüsü bu şekilde. Cildinizde kusurlu bulduğunuz yeri kapatmak için uyguluyorsunuz, yüzünüzdeki kızarıkları, sivilce izlerini veya sivilceleri çok güzel bir şekilde kapatıyor gerçekten bu üründen çok memnun kaldım. Ben fondotenimi yüzüme sürmeden önce kusurlu bölgeleri cover cream ile kapatıyorum daha sonra üzerine fondotenimi sürüyorum siz tam tersini de uygulayabilirsiniz o tamamen size kalmış :)



Ürünün rengi fotoğrafta gördüğünüz gibi, aynı zamanda bu ürünü sivilcemin üzerine uyguladığımda çok hafif bir yanma hissediyorum tabi bu her zaman olmuyor sanırım bunun sebebide bu ürünün birde sivilce kurutucu özelliğinin olması severek kullandığım bir ürün sizlere de öneririm. Cildiniz de kusurlu bölgeye uygulayın ve kusursuz görünümün tadını çıkarın derim ! :))

Fiyat : 10 Tl civarı

2 yorum:

  1. Çok merak ettim bu ürünü!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemenizi öneririm ben sivilce lekelerini kapatıcılığından memnunum :)

      Sil