17 Ocak 2015 Cumartesi

Dermadolin Ürün Tanıtımı

Herkese yeniden merhaba kızlar :) Sonunda finaller bitti ve rahatladık umarım bütlere kalmadan hayırlısıyla geçeriz gerçi sınavlarımızın pek iyi geçtiği söylenemez ama bakalım artık kısmet. Umarım finali olan arkadaşlarımızın sınavları çok güzel geçmiştir :) Aranızda instagram hesabımızı takip edenler varsa eğer Dermadolin kozmetiğin bize gönderdiği o kocaman kutuyu görmüşsünüzdür ürünleri denedim ve şimdi sizlerle ürünlerle ilgili yorumlarımı paylaşacağım iyi okumalar :)

Öncelikle belirtmek isterim ki Dermadolin kozmetik ürünleri dermatolojik olarak test edilip onaylanmış doğal ürünlerdir.


Dermadolin , Nemlendiri Krem



İlk fotoğraftan anlatmaya başlıyorum; Ceradolin el - yüz - vücut için parfümsüz nemlendirici krem bu ürün günlük yoğun nemlendirici ve besleyici bakım kremi sürdüğümüz zaman çok güzel bir nemlendiricilik sağlıyor kaybettiğimiz o yumuşaklığı ve nemi bize geri kazandırıyor temiz cildde uygulamanızı tavsiye ederim. Üstelik bu kremi maske olarakta kullanabiliyorrsunuz cilde kalın bir tabaka halinde sürüuorsunuz ve 20 dakika bekliyorsunuz 20 dakika sonunda yüzünüzdeki kalın tabakayı temizliyorsunuz. Diğeri ise yüz - boyun ve eller için parfümlü nemlendirici krem kuru ciltler için gerçekten çok güzel bir nemlendirici. Losyonlara geçecek olursak biri su bazlı nemlendirici diğeri yağ bazlı nemlendirici benim tercihim su bazlı olandan yana çünkü kuru bir cilde sahibim özellikle kış aylarından cildimi devamlı su bazlı kremlerle nemlendirmem gerekiyor. Bu krem bana ilaç gibi geldi ! Cildimdeki o kuruluk gitti cildim eski yumuşak halini geri aldı ve cildimin nem dengesi yerine geldi üstelik bu nemlendiricilerin kokuları da çok güzel :) Losyon Hidro içerisinde Skualen, E vitamini, Dimetikon ve Gliserin bulunuyor. Losyon Lipo da ise Argan, Pasiflora, Kanola yağı ve gliserin bulunuyor ürünlerin içerikleri gerçekten çok güzel.

Şampuan


Şampuanların markası ise Seranem, saç bakım şampuanı her saç tipi için uygun üstelik saçta ağırlık yapmıyor. Saçlarımız için gereken nemi ve proteini sağlıyor bu sayede saçların kırılgan hale gelmesini önlüyor. Kimyasal işlem görmüş boyalı kuru saçları yoğun bir şekilde nemlendiriyor. Vücut şampuanın çok hoş bir kokusu var aslında şunu söylemek istiyorum Ceradolin ve Seranemim tüm ürünleri kaybettiğimiz nem dengesini yerine getirmemizi sağlıyor kuruyan yerlerimizi yoğunlamasına nemlendiriyor benim bu ürünlerle ilgili en iyi gözlemlediğim şey bu oldu diyebilirim. Bu ürünleri önerir miyim evet özellikler kuru ciltler için su bazlı nemlendiricileri gerçekten harika bu ürünlerden çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim ürünlerin dermatolojik olarak test edilmiş olması da benim için önemli bir özellik :) Dermadolin' e bize bu güzel ürünleri gönderdiği için tekrardan çok teşekkür ederiz :)

Umarım sizler için faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın :)

1 yorum: