7 Haziran 2015 Pazar

Doğal Yüz Süngeri

Selam selam selaam ! :)

2 gündür kendimi dizi izlemekten alıkoyamıyorum birde bir şey farkettim kesinlikle izlediğim diziler ile aramda duygusal bir bağ oluşturuyorum sizde de oluyor mu böyle karakterleri dizide yaşanan olayları bir benimsiyorum, izlediğim dizi final yaptığı için hüzne kapıldım daha öncede çok severek izlediğim bir dizi yayından kaldırılmıştı neyse yaramı deşmeyeceğim çok konuştum sanırım ama bunu sizlerle paylaşma gereği duydum tamam tamam daha fazla uzatmadan başlıyorum :)

Bugün sizlere Watsons'tan almış olduğum Doğal Yüz Süngerinden bahsetmek istiyorum ;

Doğal Yüz Süngeri

Paketin içerisinde 2 tane jelatin içerisine konulmuş sünger var (birtanesini kullandım) . Ben bu süngerleri cilt temizliğimde kullanıyorum fakat ten makyajınızı temizlemek için de kullanabilirsiniz. Süngerler doğal olduğu için cilde zarar vermiyorlar. Yüzüme maske yaptığım zaman temizlemede bana çok yardımcı oluyor özellikle kil maskesi yaptığım zaman yüzümü defalarca yıkamak zorunda kalıyorum burun kenarlarını temizlemekte zorlanabiliyorum ama bu sünger sayesinde cildimdeki maskeyi ve kalıntıları kolayca temizleyebiliyorum. Önce süngeri iyice ıslatıyorum daha sonra kalan suyu sıkıyorum ve yüzümdeki maskeyi temizlemek için kullanıyorum gerçekten elle temizlemeye göre inanılmaz bir kolaylık sağlıyor daha pratik kısa sürede cildimdeki maske ve kalntılardan cildimi arındırabiliyorum. Güzellik merkezlerinde de cilt bakım seanslarında cildi temizlemek için bu yöntemi kullanıyorlar :)
                                                     


Süngeri kullanmadan önce fotoğrafta gördüğünüz şekilde fakat kullandıktan sonra yıkayıp kurumaya bıraktığınızda sert bir hal alıyor ve küçülüyor fakat yeniden kullandığınızda eski haline dönüyor yani endişelenmeyin :)



Ben daha çok maske uyguladığım zamanlarda yüzümü temizlemek için kullanıyorum ama siz yüzünü temizlediğiniz jeli cildinizde uyguladıktan sonra bu sünger ile cilde dairesel hareketler yaparak uygulayabilirsiniz. Şunuda belirtmeliyim ki bu süngerler bakteri üretebileceğinden uzun süreli kullanılmamalıdır uzun süreden kastım 6 ayda bir değiştirmelisiniz bunu biryerde okumuştum buda aklınızda bulunsun istedim :)


Umarım bu yöntem sizler için faydalı olmuştur kızlar hepinizi öpüyorum hoşçakalın ! :)

                                                     ☟ Bana ulaşmak için☟
                                          instagram: @bakimveguzellikblogu                                   
                                          mail: bakimveguzellikblogu@gmail.com

2 yorum:

  1. Bu süngerler çok güzele benziyor alacağım :) teşekkürler canım ♥

    YanıtlaSil
  2. ÇOK GÜZELLER.TAKİPLEŞELİM
    http://sevgiincileri.blogspot.com.tr/
    http://bilirkisi-tg.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil