15 Mayıs 2015 Cuma

Rosense Gül Suyu Kullanımı Ve Cildime Yararları


Uzunca bir aradan sonra hepinize merhabalar diyorum ! En son bloğa ne zaman bir yazı yazdığımı dahi hatırlamıyorum koşuşturmaca okul sınavlar derken uzadı gitti. İnstagram üzerinde insan daha çok aktif olabiliyor malum bloğa yazı yazmak öyle kolay iş değil siz okuyucularımız için en iyi faydalı olabilecek şekilde yazmak istiyoruz ne diyelim bugüne kısmetmiş ee hadi başlayalım ozaman herkese iyi okumalar :)

Bugün sizlere çok severek kullandığım gül suyunu neden tercih ettiğimi cildime faydalarını ve cildime nasıl uyguladığımdan bahsetmek istiyorum, birçok sitede gül suyunun faydaları maddeler halinde yazılmış fakat ben kendi cildim üzerindeki etkilerini sizlere anlatacağım. İlk olarak neden herhangi bir markanın toniği değil de gül suyunu tonik olarak kullanmayı tercih ediyorum ? Bunun en büyük sebepleri % 100 saf gül suyu içermesi ve içerisinde katkı maddesi bulundurmaması.

Rosense Gül Suyu Cilt Bakımı
Rosense Gül Suyu







Cilt bakımı

Tonik Cilt rutini


Peki bu çok severek kullandığım gül suyunun cildime ne gibi faydaları var ; İlk olarak söyleyeceğim şey cildimi çok güzel yumuşatıyor. Gün boyu cildimde biriken yağı temizlememe yardımcı oluyor, cildime parlaklık veriyor, cildimdeki tıkanmış gözenekleri temizliyor, gözeneklerin sıkılaşmasını sağlıyor, zaman zaman çıkan sivilcelerimi doğal yollardan kurutmamı sağlıyor şunuda söylemeden geçemeyeceğim gül suyunun kokusu resmen bana enerji ve huzur veriyor ! Daha ne olsun ama değil mi kızlar :)


Gül suyunu makyaj temizleme pamuğuna cildime yetecek miktarda dökerek kullanıyorum ama siz elinize yeterli miktarda alıp yüzünüze masaj yaparakta uygulayabilirsiniz, ben daha çok akşam makyajımı temizledikten sonra kullanmayı tercih ediyorum fakat sabah akşam kullanıma uygundur o sizin tercihinize kalmış. Şunuda hemen ekleyeyim herhangibir yan etkisi yok her cilt tipi için uygundur. Sivilceli ciltler kulak pamuğu yardımı ile sivilceli bölge üzerine uygulayabilir üstelik kuruduktan sonra yıkamanıza gerek yok. Gül suyunu Watsons, Eczane, Aktar, Parfümeri ve Kozmetikçilerde bulabilirsiniz ben Platin mağazasından 8 lira gibi bir fiyata alıyorum.

Not : Gün ışığından koruyunuz ve serin bir yerde muhafaza ediniz.

Umarım severek okuduğunuz sizler için faydalı bir yazı olmuştur hepinizi kocaman öpüyorum mutlu kalın ! :)

                                      
                                                          ☟ Bana ulaşmak için☟
                                               instagram: @bakimveguzellikblogu
                                               mail: bakimveguzellikblogu@gmail.com
  
                                              

3 yorum:

  1. En sevdigiiiiim, olmazsa olmazim! Cok güzel bir yazi olmus. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle benimde öyle ! Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. Merhabalar,bende bugünden itibaren rosense gülsuyu kullanmaya başladım yanaklarım kızarmaya başladı niye acaba biliyo musunuz yan etkilerini ? Ve kokusu gerçekten berbat çöp kutusu gibi resmen bozulmuş olabilir mi

    YanıtlaSil